Šokoladiniui datulių kremui reikės:
300 g datulių be kauliukų
150 g žemės riešutų sviesto be druskos
30 g agavų sirupo
20 g kakavos
160 ml vandens arba augalinio gėrimo;
šiek tiek cinamono.
Gaminimo eiga
1. Datules, riešutų sviestą, kakavą, cinamoną, sirupą, augalinį gėrimą labai gerai viską sutriname elektriniu prietaisu iki kol gausime vienalytę masę.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x