Video receptas: Sėklų ir riešutų saldūs trapukai


 

Ingredientai:

50 g moliūgų sėklų

50 g sūdytų ir kepintų saulėgražų sėklų

50 g chia sėklų

50 g anakardžių riešutų (pasmulkintų)

50 g riešutų sviesto

1 kiaušinis

30 ml agavų sirupo

Gaminimo eiga

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo popieriumi.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
  3. Ant paruoštos kepimo skardos dėkite nedidelius trapukų masę tolygiai.
  4. Kepkite orkaitėje apie 10-15 minučių arba kol trapukai gražiai paruduos ir taps traškūs.
  5. Išėmus iš orkaitės, leiskite trapukams visiškai atvėsti, supjaustykite gabaliukais. Valgykite kaip užkandį priešpiečiams arba pavakariams.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x