Labai skani, naminė bananinė duona!

Jums reikės:
200 g Spelta miltų (50/50 proc. viso grūdo/neviso grūdo);
130 g sviesto (82 proc. rieb.);
100 g bananų;
2 vnt. kiaušinių;
60 g neraf. cukraus;
šiek tiek cinamono;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
100 g banano| ant viršaus;
šiek tiek cukraus, migdolų drožlių| ant viršaus.
Gaminimo eiga:
1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
2. Dedame bananus, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome iki vienalytės masės.
3. Atskirame inde beriame miltus, kepimo miltelius ir cinamoną, išmaišome.
4. Viską dedame į bendrą indą ir gerai išmaišome.
5. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, dedame paruoštą duonos masę į kepimo indą, ant viršaus dedame išilgai perpjautą bananą, pabarstome cukrumi, migdolų drožlėmis ir kepame apie 30-40 min. Skanaus!

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x