Video receptas: Migdolinis slyvų pyragas (be miltų, cukraus ir pieno)


Ingredientai

5 didelės slyvos

2 bananai

2 kiaušiniai

1 stiklinė migdolų riešutų

50 ml agavų sirupo

30 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus

Gamybos aprašymas

  1. Migdolus sumalkite iki smulkios konsistencijos naudojant maisto smulkintuvą arba kavos malūnėlį.
  2. Į dubenį dėkite visus ingredientus: bananus, kaiušinius, agavų sirupą, aliejų, maltus migdolus ir sumaišykite su blenderiu iki vienalytės masės.
  3. Nuplaukite slyvas, perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Supjaustykite slyvas į plonomis griežinėliais arba norimos formos gabalėliais.
  4. Ant kepimo popieriaus pilkite tešlos masę ir ant viršaus sudėkite slyvas. Dar apšlakstykite agavų sirupu ant viršaus.
  5. Kepkite išanksto įkaitintoje orkaitėje, kurią nustatėte iki 180°C, maždaug apie 40 minučių arba kol pyragas taps auksinis ir tvirtas lietimui.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x