Ingredientai:

10 didelių slyvų

3 kiaušiniai

2 stiklinės avižinių miltų be glitimo

0,8 stiklinės ypač tyro alyvuogių aliejaus

0,5 stiklinės nerafinuoto cukraus

1 stiklinė stiklinės avižų gėrimo

Vanilinio cukraus

Gaminimo eiga

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi.
  2. Supjaustykite slyvas nedideliais kubeliais.
  3. Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, aliejų, cukrų, avižų gėrimą, avižinius miltus, vanilinį cukrų.
  4. Supilkite paruoštą tešlą į paruoštą kepimo formą. Dėkite pyragą į orkaitę ir kepkite maždaug 45-50 minučių arba kol viršus taps auksinis ir gražiai paruduos. Išimkite pyragą iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti prieš patiekiant.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x