Šis pyragas yra puikus pasirinkimas tiems, kas vengia glitimo, pieno produktų ir dirbtinio cukraus. Šis pyragas yra nuostabus pasirinkimas sveikesniam desertui arba užkandžiui. Mėgaukitės!
Ingredientai:
3 vidutinio dydžio obuoliai (nulupti ir supjaustyti kubeliais)
3 kiaušiniai
2 stiklinės avižinių miltų be glitimo
1 stiklinė ypač tyro alyvuogių aliejaus
100 ml agavų sirupo
0,5 stiklinės avižų gėrimo
3 šaukštai maltų linų sėmenų
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
Žiupsnelis druskos
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi.
Įmaišykite paruoštus obuolius į tešlą. Galiausiai įmaišykite linų sėmenų mišinį, kol masė taps vientisa.
Supilkite paruoštą tešlą į paruoštą kepimo formą. Dėkite pyragą į orkaitę ir kepkite maždaug 45-50 minučių arba kol viršus taps auksinis ir gražiai paruduos. Išimkite pyragą iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti prieš patiekiant.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.