Šie maistingi keksiukai puikus kasdieniškas desertas, tinka ir pasimėgavimui savaitgalio pusryčiams.
Be miltų; be glitimo; be pieno; greitai pagaminama; daug ekologiškų sudėtinių dalių, daug skaidulinių medžiagų.
Jums reikės:
- 450 g ekologiškos cukinijos;
- 80 g susmulkintų migdolų riešutų (migdolų miltų);
- 60 g ekologiškos kakavos;
- 2 vnt. ekologiškų kiaušinių;
- 80 g ekologiško juodojo šokolado 70 proc.;
- 60 g neraf. cukraus;
- šiek tiek ekologiško Ceilono cinamono.
Gaminimo eiga:
- Cukinijas smulkiai sutarkuojame, dedame kiaušinius, tirpintą atvėsintą šokoladą ir gerai išmaišome.
- Riešutus, kakavą, cukrų bei cinamoną taip pat gerai išmaišome.
- Sujungiame šlapią ir sausą mases ir viską išmaišome.
- Paruoštą keksiukų tešlą dedame į keksiukų formeles ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!