Ramintos receptas: Šokoladiniai cukinijų keksiukai

Kategorija
Desertai

Šie maistingi keksiukai puikus kasdieniškas desertas, tinka ir pasimėgavimui savaitgalio pusryčiams. Be miltų; be glitimo; be pieno; greitai pagaminama; daug ekologiškų sudėtinių dalių, daug skaidulinių medžiagų.

Jums reikės:
  • 450 g ekologiškos cukinijos;
  • 80 g susmulkintų migdolų riešutų (migdolų miltų);
  • 60 g ekologiškos kakavos;
  • 2 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 80 g ekologiško juodojo šokolado 70 proc.;
  • 60 g neraf. cukraus;
  • šiek tiek ekologiško Ceilono cinamono.
Gaminimo eiga:
  • Cukinijas smulkiai sutarkuojame, dedame kiaušinius, tirpintą atvėsintą šokoladą ir gerai išmaišome.
  • Riešutus, kakavą, cukrų bei cinamoną taip pat gerai išmaišome.
  • Sujungiame šlapią ir sausą mases ir viską išmaišome.
  • Paruoštą keksiukų tešlą dedame į keksiukų formeles ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x