Ramintos receptas: Šokoladiniai cukinijų keksiukai

Kategorija
Sveikas desertas
Žymos:
be glitimo, be miltų, be pieno, Cukinijos, keksiukai, šokoladiniai keksiukai

Šie maistingi keksiukai puikus kasdieniškas desertas, tinka ir pasimėgavimui savaitgalio pusryčiams. Be miltų; be glitimo; be pieno; greitai pagaminama; daug ekologiškų sudėtinių dalių, daug skaidulinių medžiagų.

Jums reikės:
  • 450 g ekologiškos cukinijos;
  • 80 g susmulkintų migdolų riešutų (migdolų miltų);
  • 60 g ekologiškos kakavos;
  • 2 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 80 g ekologiško juodojo šokolado 70 proc.;
  • 60 g neraf. cukraus;
  • šiek tiek ekologiško Ceilono cinamono.
Gaminimo eiga:
  • Cukinijas smulkiai sutarkuojame, dedame kiaušinius, tirpintą atvėsintą šokoladą ir gerai išmaišome.
  • Riešutus, kakavą, cukrų bei cinamoną taip pat gerai išmaišome.
  • Sujungiame šlapią ir sausą mases ir viską išmaišome.
  • Paruoštą keksiukų tešlą dedame į keksiukų formeles ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Skanaus!
Komentarų:

Įrašyti komentarą