Ramintos receptas: Bolivinių balandų batonėliai

Kategorija
Sveikas desertas
Žymos:
balandos, bolivinė balanda, datulės, medus, sveikas desertas, Sveikas užkandis

Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; cukraus alternatyva; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.

Jums reikės:
  • 300 g ekologiškų datulių be kauliukų;
  • 200 g ekologiško žemės riešutų sviesto be druskos;
  • 70 g ekologiškų pūstų bolivinės balandos sėklų;
  • 60 g ekologiško skysto medaus.
Gaminimo eiga:
  • Datules nuplauname po šaltu vandeniu ir susmulkiname elektriniu prietaisu.
  • Smulkintas datules sumaišome su riešutų sviestu bei medumi.
  • Dedame pūstas balandos sėklas ir datulių, riešutų sviesto ir medaus masę. Viską gerai išminkome.
  • Dedame ant kepimo popieriaus į skardą, suspaudžiame.
  • Dedame į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min. Išėmus iš šaldytuvo supjaustome ir tiekiame.
Komentarų:

Įrašyti komentarą