Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; cukraus alternatyva; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.
Jums reikės:
- 300 g ekologiškų datulių be kauliukų;
- 200 g ekologiško žemės riešutų sviesto be druskos;
- 70 g ekologiškų pūstų bolivinės balandos sėklų;
- 60 g ekologiško skysto medaus.
Gaminimo eiga:
- Datules nuplauname po šaltu vandeniu ir susmulkiname elektriniu prietaisu.
- Smulkintas datules sumaišome su riešutų sviestu bei medumi.
- Dedame pūstas balandos sėklas ir datulių, riešutų sviesto ir medaus masę. Viską gerai išminkome.
- Dedame ant kepimo popieriaus į skardą, suspaudžiame.
- Dedame į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min. Išėmus iš šaldytuvo supjaustome ir tiekiame.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!