Ramintos receptas: Bolivinių balandų batonėliai

Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; cukraus alternatyva; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.

Jums reikės:
  • 300 g ekologiškų datulių be kauliukų;
  • 200 g ekologiško žemės riešutų sviesto be druskos;
  • 70 g ekologiškų pūstų bolivinės balandos sėklų;
  • 60 g ekologiško skysto medaus.
Gaminimo eiga:
  • Datules nuplauname po šaltu vandeniu ir susmulkiname elektriniu prietaisu.
  • Smulkintas datules sumaišome su riešutų sviestu bei medumi.
  • Dedame pūstas balandos sėklas ir datulių, riešutų sviesto ir medaus masę. Viską gerai išminkome.
  • Dedame ant kepimo popieriaus į skardą, suspaudžiame.
  • Dedame į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min. Išėmus iš šaldytuvo supjaustome ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x