Ramintos receptas: Riešutų ir sėklų traškus batonėlis

Kategorija
Sveikas užkandis
Žymos:
daug baltymų, Greitai pagaminama, maistingas batonėlis, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus


Batonėliams reikės:

180 g sezamo sėklų;
180 g saulėgrąžų sėklų;

80 g migdolų riešutų;
3 vnt. ekologiškų kiaušinių baltymų;
50 ml. ekologiško agavų sirupo;

40 g ekologiško neraf. kokosų aliejaus.

Gaminimo eiga

  1. Migdolų riešutus sumalame.
  2. Maltus riešutus gerai išmaišome su sezamo bei saulėgrąžų sėklomis, kiaušinių baltymais, kokosų aliejumi bei agavų sirupu.
  3. Paruoštą batonėlių masę dedame į silikonines formeles ir kepame įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 25 min. Galima paruoštą masę su šaukštu dėti ant kepimo popieriaus ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min. priklausomai nuo gaminio storio.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x