Batonėliams reikės:
180 g sezamo sėklų;
180 g saulėgrąžų sėklų;
80 g migdolų riešutų;
3 vnt. ekologiškų kiaušinių baltymų;
50 ml. ekologiško agavų sirupo;
40 g ekologiško neraf. kokosų aliejaus.
Gaminimo eiga
- Migdolų riešutus sumalame.
- Maltus riešutus gerai išmaišome su sezamo bei saulėgrąžų sėklomis, kiaušinių baltymais, kokosų aliejumi bei agavų sirupu.
- Paruoštą batonėlių masę dedame į silikonines formeles ir kepame įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 25 min. Galima paruoštą masę su šaukštu dėti ant kepimo popieriaus ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min. priklausomai nuo gaminio storio.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!