Ramintos receptas: Riešutų ir sėklų sausainiai Florentinai


Sausainiams reikės: 

2 vnt. kiaušinių;

100 g sviesto;

80 g neraf. cukraus;

2 v.š. avižinių miltų;

 

100 g migdolo riešutų;

100 g kepintų moliūgų sėklų;

100 g džiovintų spanguolių;

50 g kokosų drožlių.

 

Gaminimo eiga

  1. Kiaušinius nuplauname, įmušame į indą ir gerai išplakame.
  2. Sviestą ištirpdome puode (svarbu neužvirinti) kartu su cukrumi, kol cukrus ištirps.
  3. Atvėsintą, ištirpusį sviestą pilame į kiaušinių plakinį, o tada sudedame avižinius miltus, kokosų drožles, smulkintus riešutus, moliūgų sėklas ir pabaigoje sudedame spanguoles. Viską gerai išmaišome.
  4. Paruoštą masę dedame į popierines arba silikonines keksiukų formeles ir į įkaitintą 180 laipsnių temperatūros orkaitę apie 25-30 min. kepimui.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 2 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x