Ramintos receptas: Pūstų ryžių batonėliai

Kategorija
Desertai, Populiariausi, Sveikas užkandis
Žymos:
be glitimo, greitai paruošiama, Pūsti ryžiai, sveikas desertas, Sveikas užkandis, Sveikatai palankus

Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; cukraus alternatyva; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; greitai paruošiamas.

Batonėliams reikės:

240 g ekologiškų žemės riešutų sviesto su druska;

220 g ekologiškų datulių be kauliukų;

150 ml ekologiško agavų sirupo;

60 g ekologiškų pūstų ryžių.

 

Gaminimo eiga

  1. Datules nuplauname po šaltu vandeniu ir susmulkiname elektriniu prietaisu.
  2. Smulkintas datules sumaišome su riešutų sviestu bei agavų sirupu.
  3. Sudedame viską į bendrą masę kartu su smulkintais pūstais ryžiais ir sumaišome minkydami.
  4. Dedame į kepimo skardą, suspaudžiame.
  5. Dedame į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min. Išėmus iš šaldytuvo supjaustome ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x