Ramintos receptas: Pūstų ryžių batonėliai

Kategorija
Desertai, Populiariausi, Sveikas užkandis

Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; cukraus alternatyva; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; greitai paruošiamas.

Batonėliams reikės:

240 g ekologiškų žemės riešutų sviesto su druska;

220 g ekologiškų datulių be kauliukų;

150 ml ekologiško agavų sirupo;

60 g ekologiškų pūstų ryžių.

 

Gaminimo eiga

  1. Datules nuplauname po šaltu vandeniu ir susmulkiname elektriniu prietaisu.
  2. Smulkintas datules sumaišome su riešutų sviestu bei agavų sirupu.
  3. Sudedame viską į bendrą masę kartu su smulkintais pūstais ryžiais ir sumaišome minkydami.
  4. Dedame į kepimo skardą, suspaudžiame.
  5. Dedame į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min. Išėmus iš šaldytuvo supjaustome ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x