Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; cukraus alternatyva; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; greitai paruošiamas.
Batonėliams reikės:
240 g ekologiškų žemės riešutų sviesto su druska;
220 g ekologiškų datulių be kauliukų;
150 ml ekologiško agavų sirupo;
60 g ekologiškų pūstų ryžių.
Gaminimo eiga
- Datules nuplauname po šaltu vandeniu ir susmulkiname elektriniu prietaisu.
- Smulkintas datules sumaišome su riešutų sviestu bei agavų sirupu.
- Sudedame viską į bendrą masę kartu su smulkintais pūstais ryžiais ir sumaišome minkydami.
- Dedame į kepimo skardą, suspaudžiame.
- Dedame į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min. Išėmus iš šaldytuvo supjaustome ir tiekiame.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!