Ramintos receptai: Migdoliniai keksiukai be cukraus ir be miltų

Kategorija
Populiariausi, Sveikas desertas, Sveikas užkandis
Žymos:
be glitimo, Keksiukai be miltų, Keksiukai be pieno, sveikas desertas, sveikas maistas, Sveikas užkandis, Sveikatai palankus, Vegetraiškas

Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be pridėtinio cukraus; be pieno produktų; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.

Keksiukams reikės:

250 g ekologiškų bananų;

200 g migdolo riešutų;

150 g ekologiškų datulių;

150 g ekologiško žemės riešutų sviesto;

2 vnt. ekologiškų kiaušinių;

šiek tiek ekologiško cinamono.

 

Gaminimo eiga

  1. Migdolo riešutus sutriname iki miltų konsistencijos.
  2. Tada dedame datules, bananus, riešutų sviestą, įmušame kiaušinius, beriame cinamono ir viską labai gerai sutriname elektriniu prietaisu iki vienalytės masės.
  3. Paruoštą keksiukų masę dedame į silikonines keksiukų formeles ir į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę. Kepam apie 20-25 min. su funkcija viršus-apačia.
Komentarų:

Įrašyti komentarą