Ramintos receptas: Avižinis pusrytainis su obuoliais ir vyšniomis

Kategorija
Desertai, Populiariausi, Sveiki pusryčiai

Be glitimo; daug skaidulinių medžiagų; mažiau druskos (iki 1 g/100 g); daug ekologiškų sudėtinių dalių; mažiau cukraus (iki 5 g/100 g); vegetariškas; daug vaisių.

Pusrytainio padui reikės:

170 g ekologiškų viso grūdo avižų dribsnių;

70 g ekologiško sviesto (82 proc.);

žiupsnelio druskos;

50 ml vandens.

Pusrytainio įdarui reikės:

300 g ekologiškų obuolių;

50 g šaldytų vyšnių be kauliukų;

30 g nerafinuoto cukraus.

 

Gaminimo eiga

  1. Sviestą supjaustome kubeliais. Dedame sumaltus avižų dribsnius, druską, įpilame šalto vandens ir viską išminkome. Išminkytą tešlą dedame į desertinę kepimui skirtą formelę.
  2. Obuolius supjaustome nedideliais kubeliais, sumaišome su šaldytomis vyšniomis bei cukrumi ir dedame ant paruošto avižinių dribsnių pado.
  3. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min., priklausomai nuo pado storio.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x