Ramintos receptas: Pūstų ryžių batonėliai su riešutais

Kategorija
Populiariausi, Sveikas desertas, Sveikas užkandis
Žymos:
Pūsti ryžiai, Ryžių batonėlis, sveika mityba, sveikas desertas, Sveikas užkandis, Sveikatai palankus

Be glitimo; daug ekologiškų sudėtinių dalių; cukraus alternatyva; be pieno produktų; veganiškas; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.

Batonėliams reikės:

500 g datulių be kauliukų;

245 g ekologiško žemės riešutų sviesto be druskos;

225 g ekologiškų migdolų;

170 g ekologiškų anakardžių riešutų;

95 g ekologiško skysto medaus;

85 g pūstų ryžių.

 

Gaminimo eiga

  1. Datules nuplauname po šaltu vandeniu ir susmulkiname elektriniu prietaisu.
  2. Į indą dedame migdolus, anakardžių riešutus kepiname 180 laipsnių temperatūroje 15 min.
  3. Smulkintas datules sumaišome su riešutų sviestu bei medumi.
  4. Dedame pūstus ryžius, kepintus riešutus ir datulių, riešutų sviesto ir medaus masę. Viską gerai išminkome.
  5. Dedame ant kepimo popieriaus į skardą, suspaudžiame.
  6. Dedame į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min. Išėmus iš šaldytuvo supjaustome ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x