Sriubai reikės:

1 stiklinės virtų perlinių kruopų

2 bulvių

1 morkos

100 g šaldytų žalių žirnelių

0,5 svogūno

1 kubelio ekologiško daržovių sultinio

Druskos, pipirų, ciberžolės

Ypač tyro alyvuogių aliejaus

20 g sviesto

Šviežių petražolių

 

Gaminimo eiga

  1. Svogūnus pakepinti ant alyvuogių aliejaus. Dėti kubeliais pjaustytas bulves, morkas, prieskonius, pilti verdantį vandenį, sultinio kubelį. Virti apie 10-15 min.
  2. Pabaigoje virimo įdėti sviesto ir šaldytų žirnelių, pavirti dar kelias minutes ir sudėti šviežias smulkintas petražoles.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

4 2 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x