Ramintos receptas: Orkaitėje kepti varškėčiai su aguonomis ir kukurūzų miltais

Kategorija
Populiariausi, Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai


Varškėčiams reikės (2 porcijos) :

180 g varškės (9 proc.);

1 kiaušinio;

1 a.š. nerafinuoto cukraus;

1 a.š. aguonų;

1 a.š. cinamono;

¼ a.š. ciberžolės;

žiupsnelio druskos;

3 v.š. kukurūzų miltų;

½ a.š. kepimo miltelių.

Gaminimo eiga

  1. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C.
  2. Varškę galima pertrinti per sietelį, kad varškėčiai būtų puresni. Kiaušinį išplakite su cukrumi, aguonomis, cinamonu, ciberžole, druska ir varške.
  3. Kukurūzų miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę.
  4. Masė išeina lipni, bet miltų daugiau neberkite. Su šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į paruoštą skardą. Palikite tarpelius, nes varškėčiai kepdami plečiasi.
  5. Kepkite apie 17 minučių, kol varškėčiai gražiai apskrunda.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x