Ingredientai:

3 morkos

1 kiaušinis

50 g kietojo sūrio

1-2 v.š. Ypač tyras alyvuogių aliejus

Druska, pipirai, raudonėlis

40 ml pomidorų tyrė

50 g virta kalkutiena a.r.

30 g Ožkos sūris

Rukolos

Gaminimo eiga

  1. Morkas sutarkuoti, jei plautos lupti nereikia. Nusunkti sultis. Sudėti kiaušinį, sutarkuoti sūrį, įdėti prieskonius. Išmaišyti ir sudėti lygiai masę ant kepimo popieriaus.
  2. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
  3. Tada ant viršaus dėti mėsytę, sūrį ir dar 5-10 min pakepti. Tiekiant uždėti rukolas.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x