Jums reikės:
500 g šviežių moliūgų;
100 g ypač tyro alyvuogių aliejaus;
250-350 g viso grūdo avižų dribsnių (sumalti);
3 vnt. kiaušinių;
30 g neraf. cukraus;
Cinamonas;
graikiško jogurto| pateikimui.
Gaminimo eiga:
1. Sutarkuojame moliūgą (iki bulvių tarkio konsistencijos), įmušame kiaušinius, pilame aliejų, cinamoną, cukrų, avižinius dribsnius ir viską labai gerai sumaišome elektriniu
prietaisu.
1. Paruoštą vaflių tešlą dedame į įkaitiname vaflių keptuvę ir kepame. Tiekiame su graikišku jogurtu. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.
Labai skanūs vafliai, net į receptą skeptiškai žiūrėjusi dukra, valgė pasigardžiuodama. Labai Jums ačiū!