Troškiniui reikės:
500 g moliūgo;
500 g kalakutienos filė;
200 g kopūsto;
4 vnt. nedidelių morkų;
2 vnt. saliero stiebų;
1 vnt. cukinijos;
0.5 vnt. poro;
50 g sviesto;
1 vnt. ekologiško sultinio kubelio;
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus| apkepimui;
žiupsnelio druskos, pipirų, persilado prieskonių, česnako granulių, raudonėlio, ciberžolės
verdančio vandens;
šviežių petražolių| Pateikimui.
Gaminimo eiga
- Kalakutieną supjaustome kubeliais. Porus smulkiai supjaustome.
- Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepiname porus. Tuomet dedame kalakutieną ir apkepiname.
- Morkas, moliūgą, cukinijas, saliero stiebą nuplauname ir supjaustome kubeliais. Kopūstą nuplauname ir susmulkiname.
- Visas paruoštas daržoves bei mėsą dedame į troškintuvą, pilame verdantį vandenį, beriame druską ie dedame sultinio kubelį. Užvirus dedame prieskonius ir troškiname apie 20-30 min., pabaigoje dedame sviesto ir pateikdami šviežių smulkintų petražolių.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!