Ramintos receptas: Moliūgų ir kopūstų troškinys su kalakutiena


Troškiniui reikės:

500 g moliūgo;

500 g kalakutienos filė;

200 g kopūsto;

4 vnt. nedidelių morkų;

2 vnt. saliero stiebų;

1 vnt. cukinijos;

0.5 vnt. poro;

50 g sviesto;

1 vnt. ekologiško sultinio kubelio;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus| apkepimui;

žiupsnelio druskos, pipirų, persilado prieskonių, česnako granulių, raudonėlio, ciberžolės

verdančio vandens;

šviežių petražolių| Pateikimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Kalakutieną supjaustome kubeliais. Porus smulkiai supjaustome.
  2. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepiname porus. Tuomet dedame kalakutieną ir apkepiname.
  3. Morkas, moliūgą, cukinijas, saliero stiebą nuplauname ir supjaustome kubeliais. Kopūstą nuplauname ir susmulkiname.
  4. Visas paruoštas daržoves bei mėsą dedame į troškintuvą, pilame verdantį vandenį, beriame druską ie dedame sultinio kubelį. Užvirus dedame prieskonius ir troškiname apie 20-30 min., pabaigoje dedame sviesto ir pateikdami šviežių smulkintų petražolių.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x