Ramintos receptas: Migdoliniai šokoladiniai keksiukai

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai

Be pieno produktų; daug baltymų; daug ekologiškų sudėtinių dalių, cukraus alternatyva, be miltų (glitimas kepimo milteliuose).

Jums reikės:
  • 420 g migdolų riešutų (sumaltų į miltus);
  • 180 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • 125 ml vandens;
  • 250 ml ekologiško klevų sirupo;
  • 6 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 75 g ekologiškos kakavos miltelių;
  • 2 a.š. vanilės miltelių;
  • šiek tiek kepimo miltelių.
Gaminimo eiga:
  • Riešutus sumalti iki miltų konsistencijos.
  • Vandenį, alyvuogių aliejų, klevų sirupą ir kiaušinius dedame į bendrą indą ir viską sumaišome.
  • Kepimo miltelius, riešutų miltus, kakavos miltelius, vanilę ir riešutus dedame į indą ir sumaišome.
  • Šias dvi sausą ir šlapią mases sujungiame kartu ir sumaišome.
  • Paruoštą masę dedame į keksiukų formeles ir kepame 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x