Ramintos receptas: Migdoliniai šokoladiniai keksiukai

Kategorija
Sveikas desertas
Žymos:
be miltų, cukraus alternatyva, daug baltymų, ekologiški produktai, keksiukai, šokoladiniai keksiukai, sveikas desertas

Be pieno produktų; daug baltymų; daug ekologiškų sudėtinių dalių, cukraus alternatyva, be miltų (glitimas kepimo milteliuose).

Jums reikės:
  • 420 g migdolų riešutų (sumaltų į miltus);
  • 180 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • 125 ml vandens;
  • 250 ml ekologiško klevų sirupo;
  • 6 vnt. ekologiškų kiaušinių;
  • 75 g ekologiškos kakavos miltelių;
  • 2 a.š. vanilės miltelių;
  • šiek tiek kepimo miltelių.
Gaminimo eiga:
  • Riešutus sumalti iki miltų konsistencijos.
  • Vandenį, alyvuogių aliejų, klevų sirupą ir kiaušinius dedame į bendrą indą ir viską sumaišome.
  • Kepimo miltelius, riešutų miltus, kakavos miltelius, vanilę ir riešutus dedame į indą ir sumaišome.
  • Šias dvi sausą ir šlapią mases sujungiame kartu ir sumaišome.
  • Paruoštą masę dedame į keksiukų formeles ir kepame 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min. Skanaus!
Komentarų:

Įrašyti komentarą