Be pieno produktų; daug baltymų; daug ekologiškų sudėtinių dalių, cukraus alternatyva, be miltų (glitimas kepimo milteliuose).
Jums reikės:
- 420 g migdolų riešutų (sumaltų į miltus);
- 180 ml ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;
- 125 ml vandens;
- 250 ml ekologiško klevų sirupo;
- 6 vnt. ekologiškų kiaušinių;
- 75 g ekologiškos kakavos miltelių;
- 2 a.š. vanilės miltelių;
- šiek tiek kepimo miltelių.
Gaminimo eiga:
- Riešutus sumalti iki miltų konsistencijos.
- Vandenį, alyvuogių aliejų, klevų sirupą ir kiaušinius dedame į bendrą indą ir viską sumaišome.
- Kepimo miltelius, riešutų miltus, kakavos miltelius, vanilę ir riešutus dedame į indą ir sumaišome.
- Šias dvi sausą ir šlapią mases sujungiame kartu ir sumaišome.
- Paruoštą masę dedame į keksiukų formeles ir kepame 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!