Ramintos receptas: Keptos vištienos blauzdelės su daržovėmis

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs, Šventiniai patiekalai

Puikus pietų ar vakarienės variantas, jei neturite laiko suktis ilgai prie puodų. Paruošimo būdas labai lengvas ir greitas, o kol keps vištiena galėsite ir kitus darbus pasidaryti. Daug daržovių; daug baltymų; be pieno; be glitimo; mažiau druskos; tausojantis.

Jums reikės:
  • 800 g vištienos blauzdelių;
  • 5 vnt. ekologiškų morkų;
  • 1 vnt. mėlynojo svogūno;
  • 1 vnt. šviežių salierų stiebų;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • šiek tiek kario prieskonių;
  • šlakelio balzamiko padažo;
  • šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • šlakelio agavų sirupo;
  • saujelės šviežių petražolių.
Gaminimo eiga:
  • Druską, pipirus, kario prieskonius, balzamiko padažą, aliejų bei agavų sirupą sumaišome inde ir šiuo paruoštu mišiniu ištriname vištienos blauzdeles.
  • Dedame į kepimo indą, o šalia dar dedame pjaustytas morkas, svogūnus, salierus ir viską kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 – 60 minučių.
  • Iškepus apibarstome smulkintomis petražolėmis. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x