Ramintos receptas: Maskarponės sūrio ir varškės apkepas


Apkepui reikės:

220 g maskarponės sūrio;

200 g varškės (9 proc. rieb.);

2 vnt. bananų;

60 g manų kruopų;
50 g neraf. cukraus;

1 vnt. kiaušinio;

žiupsnelio druskos;

ciberžolės;

keletą saujelių šviežių arba šaldytų aviečių.

 

Gaminimo eiga

  1. Varškę, maskarponės sūrį, bananus, kiaušinį gerai sutriname elektriniu prietaisu.
  2. Cukrų, manų kruopas ir prieskonius taip pat sumaišome tarpusavyje.
  3. Šlapią ir sausą mases sujungiame ir viską gerai išmaišome.
  4. Dedame į kepimo stiklinį kepimo indą, ant viršaus apibarstome avietėmis.
  5. Kepame 35-40 min., 180 laipsnių temperatūroje.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x