Ramintos receptas: Maskarponės sūrio ir varškės apkepas

Kategorija
Sveika vakarienė
Žymos:
apkepas su maskarpone, daug baltymų, greitai paruošiama, maistinga vakarienė, Raminta Bogušienė, receptai visai šeimai, Sveikatai palankus, Varškės apkepas


Apkepui reikės:

220 g maskarponės sūrio;

200 g varškės (9 proc. rieb.);

2 vnt. bananų;

60 g manų kruopų;
50 g neraf. cukraus;

1 vnt. kiaušinio;

žiupsnelio druskos;

ciberžolės;

keletą saujelių šviežių arba šaldytų aviečių.

 

Gaminimo eiga

  1. Varškę, maskarponės sūrį, bananus, kiaušinį gerai sutriname elektriniu prietaisu.
  2. Cukrų, manų kruopas ir prieskonius taip pat sumaišome tarpusavyje.
  3. Šlapią ir sausą mases sujungiame ir viską gerai išmaišome.
  4. Dedame į kepimo stiklinį kepimo indą, ant viršaus apibarstome avietėmis.
  5. Kepame 35-40 min., 180 laipsnių temperatūroje.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x