Apkepui reikės:
220 g maskarponės sūrio;
200 g varškės (9 proc. rieb.);
2 vnt. bananų;
60 g manų kruopų;
50 g neraf. cukraus;
1 vnt. kiaušinio;
žiupsnelio druskos;
ciberžolės;
keletą saujelių šviežių arba šaldytų aviečių.
Gaminimo eiga
- Varškę, maskarponės sūrį, bananus, kiaušinį gerai sutriname elektriniu prietaisu.
- Cukrų, manų kruopas ir prieskonius taip pat sumaišome tarpusavyje.
- Šlapią ir sausą mases sujungiame ir viską gerai išmaišome.
- Dedame į kepimo stiklinį kepimo indą, ant viršaus apibarstome avietėmis.
- Kepame 35-40 min., 180 laipsnių temperatūroje.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!