Ramintos receptas: Tradicinis liesas varškės apkepas

Kategorija
Sveika vakarienė
Žymos:
Apkepas, liesa vakarienė, liesas varškės apkepas, maistinga vakarienė, nekaloringa vakarienė, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus, vakarienė šeimai

Soti, maistinga ir baltymais praturtinta vakarienė, kuri tiks visai šeimai!

Apkepui reikės:
500 g liesos varškės;

155 g grietinės (18 proc. rieb.);

50 g manų kruopų;

40 g neraf. cukraus;
275 g (5 vnt.) kiaušinių;
ekologiškos ciberžolės;
5 g sviesto| skardos ištepimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Dedame varškę, grietinę, manų kruopas, cukrų, kiaušinius bei ciberžolę ir gerai viską sutriname elektriniu prietaisu.
  2. Imame stiklinį kepimo indą, ištepame sviestu, dedame paruoštą varškės apkepo masę ir kepame su vėjelio funkcija 180 laipsnių temperatūroje apie 35 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x