Ramintos receptas: Tradicinis liesas varškės apkepas

Soti, maistinga ir baltymais praturtinta vakarienė, kuri tiks visai šeimai!

Apkepui reikės:
500 g liesos varškės;

155 g grietinės (18 proc. rieb.);

50 g manų kruopų;

40 g neraf. cukraus;
275 g (5 vnt.) kiaušinių;
ekologiškos ciberžolės;
5 g sviesto| skardos ištepimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Dedame varškę, grietinę, manų kruopas, cukrų, kiaušinius bei ciberžolę ir gerai viską sutriname elektriniu prietaisu.
  2. Imame stiklinį kepimo indą, ištepame sviestu, dedame paruoštą varškės apkepo masę ir kepame su vėjelio funkcija 180 laipsnių temperatūroje apie 35 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x