Ramintos receptas: Marinuotos alyvuogės


Reikės:

500 g (1 ind.) juodųjų alyvuogių be kauliukų;

500 g (1 ind.) žaliųjų alyvuogių be kauliukų.

Marinatui reikės:

6 vnt. česnako skiltelių;

1 vnt. citrinos;

6 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;

1 saujelės šviežių petražolių;

1 v.š. balzaminio acto;

1 v.š. sojų padažo;

1  v.š. medaus.

Gaminimo eiga

  1. Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su medumi, aliejumi, balzaminiu actu, sojų padažu, smulkintomis petražolėmis bei smulkintais (arba išspaustais) česnakais.
  2. Marinuojame alyvuoges paruoštu marinatu ir palaikome bent kelias valandas, tačiau geriausiai aromatas atsiskleistų laikant šaldytuve per naktį.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x