Salotoms reikės:
100 g vištienos file;
Saujelės salotų lapų;
agurko;
keleto vyšninių pomidoriukų;
50 g konservuotų kukurūzų;
80 g lęšių kruopų;
saujelės makaronų;
keletos pievagrybių;
0,5 vnt. saliero stiebo;
Baziliko;
100 g saldžiarūgščio medaus ir garstyčių padažo (kaip jį pasigaminti žiūrėti apačioje).
Vištienos marinatui reikės:
45 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus;
30 g balzaminio acto;
0,5 a.š. skysto medaus;
0,5 a.š. garstyčių;
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
šiek tiek ciberžolės.
Gaminimo eiga
Saldžiarūgštis medaus ir garstyčių padažas
Reikės:
25 g skysto medaus;
25 g garstyčių;
25 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus;
0,5 vnt. laimo / citrinos sulčių;
žiupsnelio druskos;
šiek tiek citrinos žievelės.
Gaminimo eiga:
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!