Reikės:
250 – 300 g ilgų makaronų.
Padažui reikės:
500 g smulkintos jautienos;
400 g pomidorų padažo;
400 g pomidorų tyrės;
2 vnt. morkų;
2 vnt. poro stiebų;
0,5 vnt. didelio svogūno;
4 vnt. česnako skiltelių;
1 kub. jautienos sultinio;
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio druskos, pipirų;
šiek tiek cinamono, ciberžolės, raudonėlio, persilado, raudonosios paprikos (aštrios ir neaštrios);
kietojo sūrio| pabaigoje.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.