Ramintos receptas: Makaronai grietinėlės padaže su pievagrybiais ir vištiena


Reikės:

500 g makaronų;

400 ml grietinėlės;

400 g pievagrybių;

300 g virtos ar keptos vištienos/kalakutienos;

0,5 vnt. svogūno;

pundelio šviežių petražolių;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

žiupsnelio druskos, pipirų.

Gaminimo eiga

  1. Makaronus dedame į verdantį pasūdytą vandenį su šlakeliu aliejaus ir verdame pagal instrukciją ant pakuotės.
  2. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Apkepus svogūnams, dedame smulkintus pievagrybius.
  3. Sudedame smulkintos virtos mėsos gabaliukus, pilame grietinėlės, šiek tiek nuo makaronų virimo susidariusių skysčių bei galiausiai gardiname prieskoniais. Viską patroškiname ir pabaigoje sudedame smulkintas petražoles.
  4. Į lėkštę serviruojame makaronus, ant jų pilame padažą.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 2 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x