Ingredientai:

0,5 didelio agurko

100 g vyšninių pomidorų

0,5 mėlynojo svogūno

150 g grūdėtos varškės

Druska pagal skonį

Gaminimo eiga:

  1. Agurkus ir pomidorus pasmulkinkite. Supjaustykite smulkiai svogūnus. Įberkite druskos pagal skonį, įdėkite grūdėtą varškę. Viską išmaišykite
  2. Valgykite kaip atskirą patiekalą vakarienei arba prie mėsos, žuvies patiekalų.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x