Ingredientai:

2 morkos

1 brokolis

50 g kukurūzų

50 g juodųjų alyvuogių

Druska pagal skonį

1/3 arbatinio šaukštelio garstyčių

Arbatinis šaukštelis majonezo

1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

  1. Morkas nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Brokolius išskirstykite į nedidelius žiedynus, nuplaukite ir trumpai virkite (apie 2-3 minutes), kad šiek tiek suminkštėtų, bet išliktų traškūs. Nukoškite ir leiskite truputį atvėsti.
  2. Įberkite druskos pagal skonį, įdėkite kukurūzus ir perpjautas pusiau alyvuoges.
  3. Pilkite alyvuogių aliejų, dėkite garstyčias ir majonezą ir viską išmaišykite.
  4. Valgykite prie mėsos, žuvies patiekalų.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x