Blynams reikės:

230 g kvietinių miltų;

2 vnt. kiaušinių;

695 ml pieno be laktozės (2,5 proc.);

25 g liofilizuotų burokėlių;

15 g nerafinuoto rapsų aliejaus;

žiupsnelio druskos;

25 ml vandens.

 

Gaminimo eiga

  1. Kvietinius miltus sumaišome su burokėlių miltais. Įmušame kiaušinius, įpilame pieno, vandens, beriame druskos ir viską sumaišome elektriniu prietaisu.
  2. Įkaitiname lietinių blynų keptuvę su aliejumi, dedame su šaukštu per visą plotį blynų masę ir kepame ant silpnos ugnies iš abiejų pusių.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x