Ramintos receptas: Kukurūziniai varškės vafliai

Kategorija
Sveiki pusryčiai
Žymos:
kukurūziniai vafliai, kukurūziniai varškės vafliai, Raminta Bogušienė, sveika mityba, Sveikatai palankus, vafliai, varškės vafliai


Vafliams reikės:

225 g (2 vnt) bananų;

200 g kukurūzų miltų;

180 g varškės (9 proc. rieb.);

130 g graikiško jogurto (4 proc. rieb.);

2 vnt. kiaušinių;

75 g medaus;

30 g avižų sėlenų;

15 g linų sėmenų (nemaltų).

Gaminimo eiga

  1. Sėmenis susmulkiname elektriniu prietaisu. Bananus sutriname. Kiaušinius nuųplauname ir išplakame.
  2. Dedame į indą visus ingredientus: miltus, sumaltus sėmenis, išplaktus kiaušinius, varškę, jogurtą, medaus ir sutrintus bananas ir išplakame iki vienalytės konsistencijos.
  3. Įkaitiname vaflių elektrinę keptuvę ir kepame iki šviesiai rudos spalvos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x