Ramintos receptas: Kukurūziniai varškės vafliai

Kategorija
Sveiki pusryčiai
Žymos:
kukurūziniai vafliai, kukurūziniai varškės vafliai, Raminta Bogušienė, sveika mityba, Sveikatai palankus, vafliai, varškės vafliai


Vafliams reikės:

225 g (2 vnt) bananų;

200 g kukurūzų miltų;

180 g varškės (9 proc. rieb.);

130 g graikiško jogurto (4 proc. rieb.);

2 vnt. kiaušinių;

75 g medaus;

30 g avižų sėlenų;

15 g linų sėmenų (nemaltų).

Gaminimo eiga

  1. Sėmenis susmulkiname elektriniu prietaisu. Bananus sutriname. Kiaušinius nuųplauname ir išplakame.
  2. Dedame į indą visus ingredientus: miltus, sumaltus sėmenis, išplaktus kiaušinius, varškę, jogurtą, medaus ir sutrintus bananas ir išplakame iki vienalytės konsistencijos.
  3. Įkaitiname vaflių elektrinę keptuvę ir kepame iki šviesiai rudos spalvos.
Komentarų:

Įrašyti komentarą