Košei reikės:
400 g kokosų grietinėlės;
390 g bolivinės balandos kruopų (virtų ir brinkintų);
270 g (2 vnt.) ekologiškų bananų;
100 g džiovintų spanguolių;
60 g avižų sėlenų;
50 g linų sėmenų (nemaltų);
40 g medaus;
šiek tiek vanilės;
šiek tiek agavų sirupo;
šiek tiek migdolų drožlių.
Gaminimo eiga
- Kokosų grietinėlę išplakame su medumi ir bananais.
- Sėmenis susmulkiname elektriniu prietaisu. Bolivines balandas išverdame ir išbrinkiname (5 min. virti ir išbrinkinti 10 min., atvėsinti).
- Į kepimo indą dedame maltus linų sėmenis, virtas ir atvėsintas bolivinės balandos kruopas, spanguoles, avižų sėlenas, vanilę ir pilame skystąją masę bei gerai viską išmaišome.
- Ant viršaus pilame agavų sirupą ir apibarstome migdolų drožlėmis.
- Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, apie 30-40 min.
- Prieš tiekiant 10-15 min. Leisti atvėsti, kad košė gerai pjaustytųsi.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!