Ramintos receptas: Kepta bolivinės balandos košė su spanguolėmis

Kategorija
Sveiki pusryčiai
Žymos:
bolivinė balanda, košių patiekalai, maistingi pusryčiai, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus, Sveiki pusryčiai


Košei reikės:

400 g kokosų grietinėlės;

390 g bolivinės balandos kruopų (virtų ir brinkintų);

270 g (2 vnt.) ekologiškų bananų;

100 g džiovintų spanguolių;

60 g avižų sėlenų;

50 g linų sėmenų (nemaltų);

40 g medaus;

šiek tiek vanilės;

šiek tiek agavų sirupo;

šiek tiek migdolų drožlių.

Gaminimo eiga

  1. Kokosų grietinėlę išplakame su medumi ir bananais.
  2. Sėmenis susmulkiname elektriniu prietaisu. Bolivines balandas išverdame ir išbrinkiname (5 min. virti ir išbrinkinti 10 min., atvėsinti).
  3. Į kepimo indą dedame maltus linų sėmenis, virtas ir atvėsintas bolivinės balandos kruopas, spanguoles, avižų sėlenas, vanilę ir pilame skystąją masę bei gerai viską išmaišome.
  4. Ant viršaus pilame agavų sirupą ir apibarstome migdolų drožlėmis.
  5. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, apie 30-40 min.
  6. Prieš tiekiant 10-15 min. Leisti atvėsti, kad košė gerai pjaustytųsi.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x