Ramintos receptas: Kepta bolivinės balandos košė su spanguolėmis


Košei reikės:

400 g kokosų grietinėlės;

390 g bolivinės balandos kruopų (virtų ir brinkintų);

270 g (2 vnt.) ekologiškų bananų;

100 g džiovintų spanguolių;

60 g avižų sėlenų;

50 g linų sėmenų (nemaltų);

40 g medaus;

šiek tiek vanilės;

šiek tiek agavų sirupo;

šiek tiek migdolų drožlių.

Gaminimo eiga

  1. Kokosų grietinėlę išplakame su medumi ir bananais.
  2. Sėmenis susmulkiname elektriniu prietaisu. Bolivines balandas išverdame ir išbrinkiname (5 min. virti ir išbrinkinti 10 min., atvėsinti).
  3. Į kepimo indą dedame maltus linų sėmenis, virtas ir atvėsintas bolivinės balandos kruopas, spanguoles, avižų sėlenas, vanilę ir pilame skystąją masę bei gerai viską išmaišome.
  4. Ant viršaus pilame agavų sirupą ir apibarstome migdolų drožlėmis.
  5. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, apie 30-40 min.
  6. Prieš tiekiant 10-15 min. Leisti atvėsti, kad košė gerai pjaustytųsi.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x