Ramintos receptas: Krevetės su pomidorų ir kokosų padažu

Kategorija
Populiariausi, Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
daug baltymų, greitai paruošiama, Krevetės, Sveika vakarienė, Sveikatai palankus, Sveiki pietūs, Tinka alergiškiems


 

Krevetėms reikės:

300 g šaldytų karališkų krevečių;

295 g pomidorų tyrės;

225 g pomidorų padažo;

200 g kokosų kremo;

90 g svogūnų;

25 ml ekologiško nerafinuoto rapsų aliejaus| apkepimui;

šiek tiek kario prieskonių, dž. česnakų;

žiupsnelio druskos, pipirų.

 

Gaminimo eiga

  1. Svogūnus nuplauname, susmulkiname ir dedame į įkaitintą puodą su aliejumi, apkepiname.
  2. Krevetes nuplauname po šaltu vandeniu.
  3. Į puodą su apkepintais svogūnais dedame krevetes, pilame pomidorų tyrę, pomidorų padažą, kokosų kremą, beriame prieskonius, druską ir troškiname apie 10-15 min.
Komentarų:

Įrašyti komentarą