Ramintos receptas: Kokosinė moliūgų sriuba

Be glitimo, be pieno, be kiaušinių

Sriubai reikės:

700 g moliūgo;

300 g kokosų kremo (13 proc. rieb.);

200 g vandens;

20 g imbiero;

20 g ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;

Žiupsnelio druskos, pipirų, ciberžolės.

 

Gaminimo eiga

  1. Moliūgą nuplauti, nulupti žievę, pašalinti sėklas, supjaustyti kubeliais. Imbierą nuplauti, nulupti žievę, pasmulkinti. Dėti į įkaitintą aliejų, pakepinti po keleta minučių iš visų pusių. Berti druską, prieskonius, pilti verdantį vandenį.
  2. Virti apie 15-20 min., kol moliūgas suminkštės (jei vandeningas, šviežias moliūgas, galima ir trumpiau pavirti).
  3. Pilti kokosų kremą ir sutrinti iki vienalytės masės ir tuomet dar kartą užvirti.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x