Ramintos receptas: Kokosinė moliūgų sriuba

Kategorija
Populiariausi, Sriubos
Žymos:
be kiaušinių, be pieno, greitai paruošiama, Kokosinė sriuba, moliūgų ir kokoso sriuba, sriuba su moliūgais, Sveika sriuba, sveikas maistas, Sveikatai palankus, Tinka alergiškiems, trinta sriuba

Be glitimo, be pieno, be kiaušinių

Sriubai reikės:

700 g moliūgo;

300 g kokosų kremo (13 proc. rieb.);

200 g vandens;

20 g imbiero;

20 g ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;

Žiupsnelio druskos, pipirų, ciberžolės.

 

Gaminimo eiga

  1. Moliūgą nuplauti, nulupti žievę, pašalinti sėklas, supjaustyti kubeliais. Imbierą nuplauti, nulupti žievę, pasmulkinti. Dėti į įkaitintą aliejų, pakepinti po keleta minučių iš visų pusių. Berti druską, prieskonius, pilti verdantį vandenį.
  2. Virti apie 15-20 min., kol moliūgas suminkštės (jei vandeningas, šviežias moliūgas, galima ir trumpiau pavirti).
  3. Pilti kokosų kremą ir sutrinti iki vienalytės masės ir tuomet dar kartą užvirti.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x