Ramintos receptas: Kokosų pieno „Panna cotta“

Kategorija
Desertai, Populiariausi, Šventiniai patiekalai
Žymos:
kokosų pieno desertas, Panna cotta, sveikas desertas, Sveikatai palankus


„Panna cottai“ reikės:

1  l kokosų pieno (be priedų);

130 g agavų sirupo;

30 g želatinos;

1 a.š vanilės ektrakto;

1,5 vnt. laimo sulčių;

1,5 stiklinės mango tyrės (95/5  trinti mangai/cukrus).

 

Gaminimo eiga

  1. Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje ir lengvai kaitindami ištirpinkite.
  2. Kokosų pieną, sirupą, vanilę ir laimo sultis pakaitinkite ir sumaišykite su želatina.
  3. Išpilstykite, statykite į šaldytuvą 12 val., prieš patiekdami užpilkite mangų tyrę ir papuoškite uogomis, mėtų lapeliais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x