Ramintos receptas: Kiaušinių užkandėlė

Kategorija
Salotos, Sveikas užkandis, Šventiniai patiekalai


Užkandėlei reikės:

6 vnt. kiaušinių;

3 vnt. raugintų agurkų;

0,5 vnt. mėlynojo svogūno;

30 g kaparėlių.

Padažui reikės:

2 v.š. graikiško jogurto (4 proc. rieb.);

1 v.š. majonezo;

1 a.š. garstyčių;

žiupsnelio druskos, j.pipirų.

Gaminimo eiga

  1. Kiaušinius nuplauname ir išverdame kietai, virdami 8-10 min.
  2. Nuluptus svogūnus susmulkiname. Virtus kiaušinius, agurkus, supjaustome smulkiais kubeliais.
  3. Majonezą, jogurtą, garstyčias, ir prieskonius dedame kartu ir viską sumaišome tarpusavyje.
  4. Paruoštą padažą sumaišome su paruoštais svogūnais, kiaušiniais, agurkais bei smulkintais kaparėliais.
  5. Užtepėlę galima tiekti tepant ant trapučių, duonelės ar net šviežių agurkų griežinėlių.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x