Užkandėlei reikės:
6 vnt. kiaušinių;
3 vnt. raugintų agurkų;
0,5 vnt. mėlynojo svogūno;
30 g kaparėlių.
Padažui reikės:
2 v.š. graikiško jogurto (4 proc. rieb.);
1 v.š. majonezo;
1 a.š. garstyčių;
žiupsnelio druskos, j.pipirų.
Gaminimo eiga
- Kiaušinius nuplauname ir išverdame kietai, virdami 8-10 min.
- Nuluptus svogūnus susmulkiname. Virtus kiaušinius, agurkus, supjaustome smulkiais kubeliais.
- Majonezą, jogurtą, garstyčias, ir prieskonius dedame kartu ir viską sumaišome tarpusavyje.
- Paruoštą padažą sumaišome su paruoštais svogūnais, kiaušiniais, agurkais bei smulkintais kaparėliais.
- Užtepėlę galima tiekti tepant ant trapučių, duonelės ar net šviežių agurkų griežinėlių.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!