Ramintos receptas: Kiaušinių ir tuno užtepėlė


Užtepėlei reikės:

3 vnt. kiaušinių;

160 g konservuoto tuno alyvuogių aliejuje;

0,5 vnt. mėlynojo svogūno (didesnio);

40 g kaparėlių.

Padažui reikės:

2 v.š. graikiško jogurto (4 proc. rieb.);

1 a.š. garstyčių;

žiupsnelio druskos ir j. pipirų.

Gaminimo eiga

  1. Kiaušinius nuplauname ir išverdame kietai, virdami 8-10 min.
  2. Nuluptą svogūną susmulkiname. Virtus kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais.
  3. Jogurtą, garstyčias, prieskonius dedame kartu ir išmaišome.
  4. Paruoštą padažą sumaišome su paruoštais svogūnais, kiaušiniais, tunu bei smulkintais kaparėliais.
  5. Užtepėlę galima tiekti tepant ant trapučių, pilno grūdo duonelės, įsukant į tortilijos lakštą, dedant ant agurkų ar salotų lapų arba valgyti vieną.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x