Ramintos receptas: Keptos orkaitėje karališkos krevetės

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
jūros gėrybių patiekalai, keptos orkaitėje krevetės, Krevetės, Patiekalai iš krevečių, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus

Krevetėse gausu baltymų, mažai riebalų. Puikus ir lengvai virškinamas maistas.

Jums reikės:

300 g šaldytų karališkų krevečių;

Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

Ekologiškų kario prieskonių;

5 vnt. ekologiško česnako skiltelių;

Šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

Ekologiškų daržovių|Pateikimas.

 

Gaminimo eiga

  1. Krevetės atšildome po šaltu vandeniu, atšildome. Prieskoniuojame druska, pipirais, kariu bei apšlakstome aliejumi. Susmulkintą česnaką įtriname krevetes.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame apie 15 min.
  3. Tiekiame su agurkais, pomidorais ar kitomis mėgstamomis daržovėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x