Ramintos receptas: Kepti kukurūziniai varškėčiai be cukraus ir be glitimo

Be glitimo; mažiau druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be pridėtinio cukraus; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.

Varškėčiams reikės (6 vnt.):
250 g ekologiškos varškės (9 proc.);
1 vnt. ekologiško kiaušinio;

35 g ekologiškų kukurūzų miltų;
žiupsnelio druskos;

šiek tiek ekologiško kokosų aliejaus| kepimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Varškę, nuplautą kiaušinį, miltus, druską sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
  2. Formuojame su stiklinės pagalba ovalius tolygius varškėtukus ant stalo su truputį pabarstytų kukurūzų miltų (sukame su stikline).
  3. Dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu kokosų aliejaus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai paruduoja.
  4. Gali būti valgomi su saldaus arba sūraus skonio priedais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x