Be glitimo; mažiau druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be pridėtinio cukraus; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.
Varškėčiams reikės (6 vnt.):
250 g ekologiškos varškės (9 proc.);
1 vnt. ekologiško kiaušinio;
35 g ekologiškų kukurūzų miltų;
žiupsnelio druskos;
šiek tiek ekologiško kokosų aliejaus| kepimui.
Gaminimo eiga
- Varškę, nuplautą kiaušinį, miltus, druską sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
- Formuojame su stiklinės pagalba ovalius tolygius varškėtukus ant stalo su truputį pabarstytų kukurūzų miltų (sukame su stikline).
- Dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu kokosų aliejaus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai paruduoja.
- Gali būti valgomi su saldaus arba sūraus skonio priedais.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!