Ramintos receptas: Kepti kukurūziniai varškėčiai be cukraus ir be glitimo

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs, Sveiki pusryčiai
Žymos:
greiti pusryčiai, kepti varškėčiai, Kukurūziniai varškėčiai, patiekalai iš varškės, savaitgalio pusryčiai, Sveika vakarienė, sveikatai palankus maistas

Be glitimo; mažiau druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be pridėtinio cukraus; vegetariškas; daug baltymų; greitai paruošiamas.

Varškėčiams reikės (6 vnt.):
250 g ekologiškos varškės (9 proc.);
1 vnt. ekologiško kiaušinio;

35 g ekologiškų kukurūzų miltų;
žiupsnelio druskos;

šiek tiek ekologiško kokosų aliejaus| kepimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Varškę, nuplautą kiaušinį, miltus, druską sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
  2. Formuojame su stiklinės pagalba ovalius tolygius varškėtukus ant stalo su truputį pabarstytų kukurūzų miltų (sukame su stikline).
  3. Dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu kokosų aliejaus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai paruduoja.
  4. Gali būti valgomi su saldaus arba sūraus skonio priedais.

 

Komentarų:

Įrašyti komentarą