Ramintos receptas: Kapotos menkės kepsneliai

Kategorija
Populiariausi, Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
maistas šeimai, Omega-3, Sveika vakarienė, Sveikatai palankus, Sveiki pietūs, žuvies patiekalai, Žuvis

Be glitimo; daug žuvies; mažiau druskos; daug baltymų; greitai paruošiamas; be pieno produktų.

Kepsneliams reikės:

380 g šaldytos menkės file (grynasis kiekis);
3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
2 v.š. ekologiškų kukurūzų miltų;
žiupsnelio druskos;
šiek tiek žuvies prieskonių;

šiek tiek česnako granulių;
šlakelio ekologiško nerafinuoto rapsų aliejaus| kepimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Atvėsiname šaldytą žuvies filė, tuomet ją supjaustome gabaliukais ir prieskoniuojame druska, žuvies prieskoniais, česnako granulėmis.
  2. Kiaušinius nuplauname ir išplakame su kukurūzų miltais. Dedame žuvies masę ir išmaišome iki vientisos masės.
  3. Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus.
  4. Kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių kol gražiai parduos.
Komentarų:

Įrašyti komentarą