Jei norite ne tik skanaus, bet ir naudingo maisto savo organizmui, būtinai pamėginkite keptą vilkešerį. Tai balta, riebi ir be galo skani žuvis.
Daug baltymų; greitai pagaminama; mažai druskos; tausojantis.
Jums reikės:
- šviežio vilkešerio;
- žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
- ekologiško agavų sirupo;
- ekologiškos citrinos arba laimo;
- šviežių, ekologiškų daržovių| Pateikimui.
Gaminimo eiga:
- Vilkešerį išdarinėjame ir ištriname druska, pipirais, apšlakstome šviežiai spaustomis citrinų sultimis, agavų sirupu.
- Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
- Tiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!