Ramintos receptas: Keptas vilkešeris

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs

Jei norite ne tik skanaus, bet ir naudingo maisto savo organizmui, būtinai pamėginkite keptą vilkešerį. Tai balta, riebi ir be galo skani žuvis. Daug baltymų; greitai pagaminama; mažai druskos; tausojantis.

Jums reikės:
  • šviežio vilkešerio;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • ekologiško agavų sirupo;
  • ekologiškos citrinos arba laimo;
  • šviežių, ekologiškų daržovių| Pateikimui.
Gaminimo eiga:
  • Vilkešerį išdarinėjame ir ištriname druska, pipirais, apšlakstome šviežiai spaustomis citrinų sultimis, agavų sirupu.
  • Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
  • Tiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x