Ramintos receptas: Keptas upėtakis

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
Sveiki pietūs, Upėtakis, žuvies patiekalai, Žuvis

Upėtakis yra puikus žuvies rūšies pasirinkimas, kurie nori lengvai paruošiamų, maistingų ir sočių pietų ar vakarienės. Šis receptas puikiai tiks maisto paįvairinimui visai šeimai. Tausojantis; greitai paruošiama; daug baltymų.

Jums reikės:
  • 2 vnt. upėtakio;
  • 1 vnt. ekologiškos citrinos;
  • 50 g apelsinų sulčių;
  • žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
  • 80 g ekologiško sviesto;
  • ekologiškų paprikų| pateikimui.
Gaminimo eiga:
  • Prapjauname peiliu upėtakį ir įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių, o pačią citriną supjaustome riekelėmis ir įkišame į vidų.
  • Ant žuvies dedame pjaustytus sviesto gabaliukus apibarstome prieskoniais, apšlakstome sultimis.
  • Dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę, kepame griliaus rėžimu apie 30 min. ant kepimo popieriumi išklotos skardos, o šalia rekomenduoju pakepinti paprikas, apšlakščius aliejumi ir druska. Skanaus!

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x