Ramintos receptas: Avižinių dribsnių blyneliai su obuoliais ir bananais be pridėtinio cukraus

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai


Jums reikės:
  • 200 g avižinių dribsnių;
  • 200 ml pieno;
  • 200 ml vandens;
  • 2 kiaušinių;
  • 2 vidutinio dydžio obuolių;
  • 2 – 3 gerai prinokusių bananų;
  • 50 g viso grūdo avižinių miltų;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • Žiupsnelio druskos;
  • Aliejaus (tinkamo kepimui) arba lydyto sviesto – kepimui.
Gaminimo eiga:
  • Avižinius dribsnius užpilkite karštu pienu ir karštu vandeniu, tada palikite brinkti apie 15 min.
  • Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska.
  • Kiaušinius išplakite. Į juos sudėkite burokine tarka sutarkuotus obuolius ir šakute sutrintus bananus.
  • Atvėsusius ir išbrinkusius avižinius dribsnius gerai sumaišykite su miltais ir kiaušinių mase.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų arba lydytą sviestą ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x