Ramintos receptas: Avižinių dribsnių blyneliai su obuoliais ir bananais be pridėtinio cukraus

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai
Žymos:
avižiniai dribsniai, Bananai, Blynai, Obuoliai


Jums reikės:
  • 200 g avižinių dribsnių;
  • 200 ml pieno;
  • 200 ml vandens;
  • 2 kiaušinių;
  • 2 vidutinio dydžio obuolių;
  • 2 – 3 gerai prinokusių bananų;
  • 50 g viso grūdo avižinių miltų;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • Žiupsnelio druskos;
  • Aliejaus (tinkamo kepimui) arba lydyto sviesto – kepimui.
Gaminimo eiga:
  • Avižinius dribsnius užpilkite karštu pienu ir karštu vandeniu, tada palikite brinkti apie 15 min.
  • Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska.
  • Kiaušinius išplakite. Į juos sudėkite burokine tarka sutarkuotus obuolius ir šakute sutrintus bananus.
  • Atvėsusius ir išbrinkusius avižinius dribsnius gerai sumaišykite su miltais ir kiaušinių mase.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų arba lydytą sviestą ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x