Ramintos receptas: Kepta avižinė košė kokosų piene su aguonomis

Kategorija
Sveiki pusryčiai
Žymos:
Avižinė košė, Kepta avižinė košė, kepta košė, košė su chia sėklomis, Maistinga košė, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus, Sveiki pusryčiai


Košei reikės:

200 g ekologiškų viso grūdo avižinių dribsnių;

200 ml kokosų pieno/ grietinėlės;

2 vnt. ekologiškų kiaušinių;

2 vnt. ekologiškų bananų;

50 g džiovintų spanguolių ar razinų;

50 g neraf. cukraus;

50 g aguonų;

šiek tiek vanilinio cukraus.

 

Gaminimo eiga

  1. Avižinius dribsnius beriame į kepimo skardą.
  2. Kiaušinius nuplauname, įmušame į indą ir suplakame su kokosų pienu ir bananais. Dedame cukrų, vanilinį cukrų, aguonas bei spanguoles ir išmaišome.
  3. Paruoštą mišinį pilame ant avižinių dribsnių, išmaišome skardoje ir kepame 30 min., 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x