Ramintos receptas: Kalakutienos maltinukai


 

Maltinukams reikės:

500 g smulkintos kalakutienos filė;

2 vnt. kiaušinių;

1-2 v.š. kukurūzų miltų;

žiupsnelio druskos, pipirų, prieskonių ir prieskoninių žolelių;

 

šlakelio neraf. rapsų aliejaus aliejaus| kepimui;

šiek tiek vandens| troškinimui.

 

Gaminimo eiga:

  1. Kalakutienos mėsą, kiaušinius, miltus, druską bei kitus prieskonius dedame kartu ir išminkome, o tada formuojame maltinukus.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių po 3-5 min. Tada pilame šlakelį verdančio vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 15-20 min. Svarbu neperkepti, kad maltinukai neišsausėtų ir liktų sultingi.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x