Ramintos receptas: Kalakutienos maltinukai

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
daug baltymų, Kalakutienos maltinukai, kotletukai, maistinga ir skanu, mėsos patiekalai, patiekalai iš kalakutienos, patiekalai šeimai, Raminta Bogušienė, Ramintos receptai, Sveikatai palankus


 

Maltinukams reikės:

500 g smulkintos kalakutienos filė;

2 vnt. kiaušinių;

1-2 v.š. kukurūzų miltų;

žiupsnelio druskos, pipirų, prieskonių ir prieskoninių žolelių;

 

šlakelio neraf. rapsų aliejaus aliejaus| kepimui;

šiek tiek vandens| troškinimui.

 

Gaminimo eiga:

  1. Kalakutienos mėsą, kiaušinius, miltus, druską bei kitus prieskonius dedame kartu ir išminkome, o tada formuojame maltinukus.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių po 3-5 min. Tada pilame šlakelį verdančio vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 15-20 min. Svarbu neperkepti, kad maltinukai neišsausėtų ir liktų sultingi.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x