Ramintos receptas: Kalakutienos ir baklažanų troškinys

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
maistingi pietūs, Raminta Bogušienė, soti vakarienė, subalasuoti pietūs, sveika mityba, Sveikatai palankus, tausojantys patiekalai

Puikūs šeimos pietūs arba soti bei maistinga vakarienė

Troškiniui reikės:

500 g ekologiškos kalakutienos file;
6 vnt. nedidelių ekologiškų bulvių;
4 vnt. nedidelių ekologiškų morkų;
1 vnt. nedidelio ekologiško baklažano;
1 vnt. ekologiško svogūno;
Truputį ekologiško poro;

Žiupsnelio druskos;

Šiek tiek kario prieskonių;

Lydyto Ghi sviesto|Kepimui;

Šviežių agurkų|Pateikimas.

 

Gaminimo eiga

  1. Įkaitiname keptuvę su lydytu sviestu ir joje pakepiname smulkintą svogūną bei porą.
  2. Tada dedame supjaustytą gabaliukais mėsą, tada morkas, baklažaną, bulves ir viską pakepiname. Galiausiai dedame druską, kario prieskonius ir troškiname uždengus dangtį apie 30 min., įpildami truputį vandens, kad sudaryti troškinimo efektą.
  3. Tiekiame su šviežiais agurkais ar kitomis daržovėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x