Ramintos receptas: Ispaniškas žaliasis padažas Mojo

Kategorija
Populiariausi, Sveikas užkandis
Žymos:
Raminta Bogušienė, skanu ir gardu, sveika mityba, Sveikatai palankus, užkandžiai sveikiau, žaliasis pesto


Padažui reikės:

1 vnt. žaliosios paprikos;

40 g šviežių kalendrų;

4-5 vnt. česnako skiltelių;

4 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;

2 v.š. obuolių acto;

žiupsnelio druskos, kumino, persilado prieskonių.

 

Gaminimo eiga

  1. Česnaką, paprikas, kalendrą smulkiai sublenderiuojame elektriniu prietaisu, pilame acto, aliejaus, beriame prieskonius ir viską sumaišome.
  2. Jei norime stambesnės konsistencijos padažo, kurį būtų galima „kramtyti“ tai tiesiog ingredientus neblenderiuojame, o smulkiai supjaustome.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x