Ramintos receptas: Ispaniška užtepėlė Almagrote


Užtepėlei reikės:

400 g konservuotų blanširuotų be odelės pomidorų su sultimis;

350 g kietojo sūrio (geriausia ožkos kietasis sūris);

60 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus;

3 vnt. česnako skiltelių;

aitriosios paprikos, persilado prieskonių (pagal skonį).

 

Gaminimo eiga

  1. Sūrį sutarkuojame iki miltelių konsistencijos.
  2. Pomidorus be odelių gerai sutriname elektriniu prietaisu iki vienalytės masės.
  3. Paruoštą sūrį, pomidorus, aliejų ir išspaustus česnakus išmaišome su prieskoniais.
  4. Paruoštą užtepėlę tepame ant pilno grūdo duonelės ar trapučių.

*Jei norisi galima sūrį tarkuoti smulkia tarka, pomidorus trinti su šakute, česnakus smulkiai supjaustyti ir pagaminti nevienalytės konsistencijos užtepėlę.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x