Ramintos receptas: Ispaniškas cukinijų omletas


Omletui reikės:

3 vnt. kiaušinių;

1 vnt. cukinijos;

80 g kietojo sūrio;

žiupsnelio druskos, j. pipirų, persilado prieskonių, raudonėlio;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

šviežių petražolių| pateikimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Cukinijas ir sūrį sutarkuojame per burokinę tarką.
  2. Dedame prieskonių, įmušame kiaušinius ir viską gerai sumaišome.
  3. Visą paruoštą masę dedame į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame vieną pusę apie 10 min. (priklauso nuo storio) su uždengtu dangčiu, tada verčiame kitą pusę ant lėkštės ir perdedame kitą omleto pusę į keptuvę ir dar kepame apie 10 min.
  4. Viską troškiname-kepame uždengus dangčiu, žemoje temperatūroje, kad nepridegtų ir reikėtų mažiau riebalų.
  5. Paruoštą omletą puošiame smulkintomis šviežiomis petražolėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x