Ramintos receptas: Baklažanų, pievagrybių, morkų ir cukinijų troškinys su vištiena ir pupelėmis


Troškiniui reikės:

500 g vištienos file;

400 g konservuotų virtų garuose baltų pupelių;

400 ml pomidorų tyrės (arba pomidorų padažo);

1 vnt. baklažano;

1 vnt. cukinijos;

4 vnt. nedidelių morkų;

250 g pievagrybių;

30 g sviesto;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

šiek tiek druskos, juodųjų pipirų, ciberžolės, raudonosios paprikos, persilado prieskonių;

šiek tiek raudonėlio, česnako granulių;

šviežių petražolių| pateikimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Įkaitiname puodą su aliejumi ir pakepiname supjaustytą kubeliais vištienos file. Po kelių minučių dedame supjaustytas kubeliais, nuplautas ir nuskustas daržoves: morkas, baklažaną, cukinijas, pievagrybius, dedame prieskonius.
  2. Pilame verdančio vandens ir troškiname apie 15-20 min. Tuomet sudedame pupeles, pilame pomidorų tyrę ir troškiname apie 40 minučių, pabaigoje įdedame sviesto. Tiekiame pagardinus šviežiomis smulkintomis petražolėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x