Ramintos receptas: Baklažanų, pievagrybių, morkų ir cukinijų troškinys su vištiena ir pupelėmis

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
baklažanų troškinys, patiekalai šeimai, Raminta Bogušienė, subalansuotas patiekalas, sveika mityba, Sveikatai palankus, troškinys, troškinys su daržovėmis


Troškiniui reikės:

500 g vištienos file;

400 g konservuotų virtų garuose baltų pupelių;

400 ml pomidorų tyrės (arba pomidorų padažo);

1 vnt. baklažano;

1 vnt. cukinijos;

4 vnt. nedidelių morkų;

250 g pievagrybių;

30 g sviesto;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

šiek tiek druskos, juodųjų pipirų, ciberžolės, raudonosios paprikos, persilado prieskonių;

šiek tiek raudonėlio, česnako granulių;

šviežių petražolių| pateikimui.

 

Gaminimo eiga

  1. Įkaitiname puodą su aliejumi ir pakepiname supjaustytą kubeliais vištienos file. Po kelių minučių dedame supjaustytas kubeliais, nuplautas ir nuskustas daržoves: morkas, baklažaną, cukinijas, pievagrybius, dedame prieskonius.
  2. Pilame verdančio vandens ir troškiname apie 15-20 min. Tuomet sudedame pupeles, pilame pomidorų tyrę ir troškiname apie 40 minučių, pabaigoje įdedame sviesto. Tiekiame pagardinus šviežiomis smulkintomis petražolėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x